lunes, 10 de diciembre de 2012

TOCS DE PALES PLATJA CONTRA EL CÀNCER

Encara que fa molt de temps que es juga a Pales Platja, no ha estat fins a aquest any 2012 que el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya l’ha reconegut com a esport.
 
I tot gràcies a la il·lusió i tasca del Palas Platja Castelldefels Club com a impulsor de la seva oficialitat, legalització i reglamentació.
 
Tres motivacions principals van moure a la creació del Club:
 
      - el de crear un Club per conèixer nous companys i noves companyes de joc i noves maneres de jugar
       - oficialitzar i reglamentar un esport de tanta tradició a totes les platges
     - fer de Castelldefels “Ciutat bressol de les Pales Platja” organitzant el primer Campionat de Catalunya de Pales Platja
 
... objectius que hem assolit gràcies al recolzament d’entitats publiques, privades i de molta gent a títol individual.
 
Durant tot el 2013 continuarem amb la feina encetada al 2012 i també amb la il·lusió de nous reptes esportius: promoció a les escoles i amb la gent gran, trobada internacional, primer circuit català d’estiu de pales...
 
...i tot això que va començar fa una mica més d’un any amb poquíssims recursos però amb molta il·lusió i bogeria necessita del vostre recolzament per seguir creixent.
 
Associa’t al Palas Platja Castelldefels Club ... i seràs pioner de les Pales a Catalunya.
 
Per celebrar el reconeixement com a esport de les “Pales Platja”, pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, organitzem una Trobada popular de “Pales Platja” el diumenge dia 16 de desembre, de 10 a 14 hores a la Platja de Castelldefels (ciutat bressol de aquest nou esport a Catalunya), final carrer Masteler davant del Tiburon Beach Club.
 
L’activitat consistirà en fer el màxim de tocs possibles en tirades de 2 minuts.
 
Tothom que vulgui, palista o no, podrà fer una aportació econòmica que li donarà dret a participar a un sorteig per a un Menú degustació per a dues persones al Tibu-ron Beach Club de Castelldefels.
 
Aquesta recaptació anirà íntegrament a la Marató de TV3.
 
T’ESPEREM !!!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario